Ervaringsverhalen

Hoe is het eigenlijk om bij de Donkey Sanctuary Bonaire te werken of vrijwilligerswerk te doen? Met meer dan 700 ezels werken is voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid, daarom leest u hier de verhalen van vrijwilligers die ons hebben geholpen! 

Enthousiast geworden over ons werk? Wij zoeken vrijwilligers en stagiaires! Meer info vindt u hier.

Anne

Eenmaal aangekomen bij de Donkeys kwam ik in een warm bad terecht en mocht ik aan de slag! Ik heb zo ontzettend veel mogen leren van Marina en het team. Hoe veel tijd, energie, passie, liefde en aandacht er aan de dieren wordt besteed. Hoe enorm hard er dag in dag uit wordt gewerkt.

Het is geweldig.

Annebien

4 maanden heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Donkey Sanctuary. In plaats van mensen te helpen heb ik nu in de buitenlucht ezels geholpen en verzorgd. De liefde en het enthousiasme dat je terugkrijgt van deze dieren is onbetaalbaar!

Rik

Tijdens de Bonaire vakanties zijn we vaak op meerdere fronten actief op de Sanctuary. Dan zijn Inge en ik even een onderdeel van een fantastische team dat zich dagelijks inzet om de ezels een geweldig leven te bezorgen.

Marijn

10 Juli 2020, de dag dat ik begon aan een geweldige tijd op deze hartverwarmende plek. Als ik er aan terug denk word ik gelijk weer ontroerd door alle mooie en heftige momenten die ik heb mogen meemaken, het was een periode om nooit te vergeten.

Marjon

Ik heb gedurende mijn drie maanden op Bonaire als vrijwilliger mijn handen uit de mouwen mogen steken.

Tussen de werkzaamheden door viel mij de pure passie voor de ezels op. Er wordt gewerkt met liefde en zorg. 

Op een fantastische locatie, met de opkomende zon, het weidse uitzicht, de flamingo's die overvlogen, beleefde ik bijzondere momenten. 

Sandra

Werken voor en met de ezels is een onvergetelijke ervaring!

Het werken in deze mooie omgeving en met een fijn team is heerlijk.

Het was een fantastische tijd en ik heb geen seconde spijt.

Judith

Ruim twee maanden heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij Donkey Sanctuary Bonaire. In Nederland werk ik als paraveterinair dierenartsassistente. Het leek mij fantastisch om met ezels te werken en dan ook nog eens op zo’n mooi Caribisch eiland als Bonaire. 

Charlotte

Doordat er een hoop ongelukken gebeuren moet je ezels redden in noodsituaties. Dit kan soms best heftig zijn, maar oh zo dankbaar. Ik heb heel veel zwakke ezeltjes binnen zien komen die 2 maanden later helemaal opgeknapt, energiek en super blij rond liepen. Dit gaf altijd zo’n dankbaar gevoel, omdat dit mede door jouw hulp is gelukt.

Help ons als

Vind ons op

  • Facebook
  • Instagram

Doneer via Geef.nl

geef-onlinecollecteren.jpg

Copyright © 2021 donkey sanctuary Bonaire, all rights reserved

Proudly designed by Anna Julia Pepping