top of page
Anoeshka.jpg
Anoeshka

Hoi!

Ik ben Anoeshka van Dijk en heb 7 weken stage gelopen bij de ezelopvang. Het waren de 7 leukste en grappigste weken die ik heb gehad! Ik heb zoveel geleerd over de ezels, het zijn zulke slimme dieren. Elke ezel heeft een ander karakter wat het leuk maakt om ermee te werken.

De werkzaamheden die ik moest doen waren: ezels voeren, weilanden uitmesten, bezoekers in de winkel helpen, eten klaarmaken, ezels eventueel medicatie geven, alle hooiruifjes vullen tijdens een ritje met de vrachtwagen (goede cardio work-out) en wanneer er was een oproep voor een ezel in nood, we gingen op missie om te helpen. Nooit saai en geen dag is hetzelfde met de ezels.

 

Samen met een andere stagiaire sliep ik in een huisje in het park. Deze stonden voor ons gratis ter beschikking, net als de fiets en de auto. Het was een hele leuke ervaring om tussen de ezels te slapen en we waren met een groep meiden en hadden veel lol.

 

Ik wil Marina en de rest van het team bedanken voor een geweldige tijd! Ik ben hier persoonlijk enorm gegroeid, maar ook in kennis over de ezels. Dus twijfel je nog om hier stage te lopen of vrijwilligerswerk te doen? Niet doen, want je krijgt hier een once in a lifetime stage/vrijwilligerswerk!

bottom of page