top of page
Marijn

10 Juli 2020, de dag dat ik begon aan een geweldige tijd op deze hartverwarmende plek. Als ik er aan terug denk word ik gelijk weer ontroerd door alle mooie en heftige momenten die ik heb mogen meemaken, het was een periode om nooit te vergeten.

 

Zowel Marina, het topteam als om niet te vergeten de ezeltjes hebben een speciaal plekje in mijn hart veroverd. Wat de sanctuary doet voor al deze lieve ezeltjes is echt niet te beschrijven, zonder hun zouden de ezeltjes een verschrikkelijk leven tegemoet gaan met meestal een vreselijk pijnlijke dood als gevolg, door dat vele van hen sterven van de honger, dorst of geschept worden door een auto gezien zij zonder de hulp van de sanctuary aan hun lot over worden gelaten op de straat.

 

In mijn tijd hier heb ik zo veel ervaring opgedaan en ik raad dan ook iedereen aan deze stap te wagen als je net als Marina en haar team een hart voor dieren hebt. Je hebt geen enkele rede om te twijfelen, ik weet zeker dat je er geen seconde spijt van zult hebben. Wat ben ik dankbaar dat ik deel heb mogen uit maken van de donkeyfamily, ik kan niet wachten om weer terug te keren!

bottom of page