top of page
De sponsors
sponsor_feramed_dutchfarm_300.jpg
Feramed & DutchFarm

Feramed & DutchFarm ondersteunen ons door het beschikbaar stellen van ontwormingsmiddelen en vitamines en andere producten voor de gezondheid van onze ezels. Zo kunnen bijvoorbeeld alle ezels gratis worden ontwormd! 

John Thijssens

John Thijssens heeft in 2018 zijn stukadoors bedrijf opgericht en is sinds die tijd actief in de regio Veldhoven, Eindhoven en ver daarbuiten. Stukadoors- en afwerkingsbedrijf John Thijssens is een jong gemotiveerd bedrijf dat altijd in is voor een uitdaging op stukadoors en latex spuitwerken. www.stukadoorsbedrijfthijssens.nl

R. Vroom Beheer BV
Middelie 

opjewallie.jpg
OPJEWALLIE

Wij zijn Opjewallie.nl, een bedrijf dat is opgericht in 2020 door vier vrienden die elkaar al sinds de kindertijd kennen. 

Wij bieden een enorme variatie beelden aan in muurdecoratie, behang en muurcirkels. Wij hebben beelden voor ieder interieur en elke smaak en bieden deze aan in verschillende materialen. Voor ieder wat wils! Onze beelden zijn bijzonder, sprekend, uniek, tijdloos en ze vertellen een verhaal. Deze beelden leveren wij alleen in hoge kwaliteit zodat de beelden tot hun recht komen op jouw muur. 

sponsors donkeys.png
De ezelsocieteit.png
John-Thijssens-menu.png

Dankzij zeer gulle giften van onderstaande bedrijven en particulieren, was het mogelijk om een aantal hectare eigen grond aan te kopen voor Donkey Sanctuary Bonaire.

- Frans & Hansje Hazewinkel
- Ms. Noel Craven
- Sarah & Hugh Frame
- Stichting Manzana
- Carol & Andy Muller
- P.E.T.A. Organization
- The Donkey Sanctuary U.K.
- Animals Best Friends Organization
- Sorobon Beach Resort
- Dierenhulp Venezuela
- Anoniem

- R. Vroom Beheer B.V Middelie

oie_transparent%20(8)_edited.png

Diverse particuliere ezelliefhebbers ondersteunen ons regelmatig met zeer gulle giften. Zo bedanken wij onder andere voor hun jarenlange, trouwe steun:

- Ann Diersing & Don Leonard

- Frans & Hansje Hazewinkel

- Ann & Andrew Sterling
- Sander, Sanny & Pieter Jongerius
- Pierre Chatelain & Line Lavoie
- Cornelie & Marjolijn

- Stichting Ezelopvang, de ezelsocieteit


En natuurlijk bedanken wij ook alle andere sponsors, donateurs en adoptanten! Dankzij u allen kunnen wij voor de ezels van Bonaire zorgen!

HPj8hozCjQDz8xSd9FnRZwXE3xf1596789290568
logo (1).png
van Doren Reclame

Van Doren Reclame ontwerpt en vervaardigt speciaal voor ons unieke souvenirs van Bonaire, waaronder prachtige ezelposters en tassen met een flamingo-foto erop afgedrukt. Zij stellen al deze artikelen geheel gratis aan ons beschikbaar om te verkopen in ons winkeltje. De volledige opbrengst hiervan komt ten goede aan onze ezels! www.vandorenreclame.nl

Werkcon

Werkcon BV is een metaalverwerkend bedrijf, dat bekend staat om zijn innoverende producten en machines. Als trouwe sponsor helpt Werkcon ons onder andere met gratis transport van goederen naar Bonaire en wordt regelmatig hulp geboden bij onze bouwwerkzaamheden. Daarnaast sponsort Werkcon de nieuwbouw van onze winkel en loods, waar we geweldig blij mee zijn! www.werkcon.nl

StarComRacing_ManeTail.jpg
Deviate.png
sponsor_staudmedia.png
Staud Media

Staudmedia bied aangepaste website en hosting oplossingen voor een breed scala aan bedrijven. Staudmedia is uw partner voor de integratie van web- en security-camera-systemen voor woningen en commerciële eigenschappen op Bonaire. Zij beheren onze ezelcamera.

www.staudmedia.com

Van den Tweel

Van den Tweel supermarkt verzorgt tweemaal daags groente, fruit en brood voor onze ezels. Dit zijn producten die niet zijn verkocht en zo toch nog goed worden gebruikt!

DINAMO logo RGB (1).png
SPCAI - Full Color - URL - RGB_edited.jpg
InShot_20210225_165050542_edited.png

Ralight ventilatoren Amersfoort

bottom of page