top of page
Bezoek ons

U bent van harte welkom om zelf een bezoek te brengen aan Donkey Sanctuary Bonaire. Wij ontvangen u graag in ons winkeltje om uitleg te geven over onze werkzaamheden. Tevens kunt u hier leuke souvenirs kopen, waarvan de opbrengst uiteraard geheel ten goede komt aan de ezels.

Vervolgens kunt u met uw eigen auto rondrijden tussen de honderden ezels in ons grote park. De dieren zullen graag naar u toekomen en hun snuiten door het autoraam naar binnen steken, in de hoop dat u iets lekkers voor ze heeft meegebracht.

U kunt bij ons desgewenst een emmertje met grasbrokken kopen voor $2.50,- om aan de ezels te voeren. Zeker weten dat u dan heel snel tientallen nieuwe vrienden maakt!

De speciale zorgweide kunt u alleen te voet betreden. Hier treft u de ezels die extra zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een verwonding of ziekte. Ook moeders met hun veulens en verweesde veulentjes die wij met de fles grootbrengen staan in deze weide.

Daarnaast hebben wij een tuin waar u leguanen, landschildpadden en flamingo's kunt bewonderen. Tenslotte kunt u een drankje bestellen en plaatsnemen op ons gezellige terras, in de schaduw van een palapadak gemaakt van gedroogde palmbladeren. Hiervandaan heeft u (in het regenseizoen) prachtig uitzicht over ons zoutmeer, waarin meestal wilde flamingo’s te zien zijn.

Al met al een leuk en leerzaam uitje voor jong en oud!

Donkey Sanctuary Bonaire is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers. Entree is mogelijk tot 16.00 uur. Rondrijden mag met de auto, golfkar, scooter of op de fiets. Rondwandelen is natuurlijk ook mogelijk. Quads worden niet toegelaten in het park.

De toegangsprijs is US$ 9,- voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts US$ 4,50 (betalen per pin vanaf US$ 20 mogelijk). Adoptanten krijgen gratis toegang voor 4 personen uit het eigen gezin.

bottom of page