top of page
Nelleke.jpg
Nelleke

Ik ben Nelleke en nu 51 jaar, mijn verjaardag heb ik op Bonaire gevierd. Ik vertel het liefste iedere dag over mijn mooie avontuur op Bonaire bij de ezelopvang. Na een paar pittige jaren in Nederland was ik echt toe aan een break om mezelf weer terug te vinden, zoals dat zo mooi gezegd kan worden. Na overleg of het ook voor de wat "oudere" mensen geschikt is ben ik naar Bonaire gegaan. Vanaf het eerste contact voelde het goed.

In alle openheid is me verteld wat ik kon verwachten. De eerste 2 á 3 weken waren zwaar omdat het 35 graden warmer was dan in Nederland en je de hele dag fysiek aan het werk bent. Maar wat ben ik blij dat ik heb doorgezet! De ezels en mijn collega's waren geduldig met me en hebben me laten wennen. Daarna heb ik heel veel mooie momenten en gezelligheid mogen ervaren.

Het was een geweldig avontuur, ik ben bijna 3 maanden geweest en heb veel mooie contacten opgedaan, genoten van het werken, van het eiland en de lessen die ik heb geleerd. Weer als herboren ben ik teruggegaan naar Nederland. Dit had ik nooit willen missen en ik zal de rest van mijn leven met een goed gevoel terugkijken op deze fijne ervaring. 

bottom of page