top of page

Doneert u aan Donkey Sanctuary Nederland?

Leest u dan het bericht onder het formulier!  

Zeg hier uw donateurschap op

Uw donateurschap bij Donkey Sanctuary Bonaire is opgezegd

DONEERT U AAN DONKEY SANCTUARY NEDERLAND? LEEST U DAN DIT BERICHT!

De Donkey sanctuary UK (https://www.thedonkeysanctuary.org.uk) werft donateurs in Nederland. Dit doen zij onder de naam Donkey Sanctuary Nederland. Om donateurs te werven zijn er spotjes op tv, word er geflyerd op stations en in winkelstraten en tot op de dag van vandaag worden donateurs ook telefonisch benaderd. Donateurs geven een automatische incasso af waardoor er maandelijks een bedrag van hun bankrekening wordt afgeschreven. Bestaande donateurs worden de organisatie in Amersfoort gebeld en overtuigd dat zij hun maandelijkse incasso moeten verhogen.

 

DE DONKEY SANCTUARY NEDERLAND HEEFT GEEN OPVANG VOOR EZELS IN NEDERLAND.

Wekelijks krijgen wij, de Donkey Sanctuary Bonaire, berichten van donateurs die hun automatische maandelijkse incasso willen beëindigen of wijzigen. Deze donateurs zijn geen donateurs van Donkey Sanctuary Bonaire want wij hebben geen maandelijkse incasso. Onze stichting heeft alleen de mogelijkheid om losse donaties te doen of jaarlijks te doneren of een ezel te adopteren. 

 

Daarnaast krijgen wij bijna wekelijks bericht van nabestaanden van overleden donateurs dat zij de automatische incasso willen stopzetten. Ook komt het regelmatig voor dat er bezoekers in ons park komen die er van overtuigd zijn dat zij onze stichting steunen. Als wij de namen van deze donateurs opzoeken in onze lijst met donateurs, blijken ze bij ons niet bekend te zijn en komen we er achter dat zij de Donkey Sanctuary Nederland steunen.

Het kost ons veel tijd, en frustratie voor zowel ons als de donateurs, om deze opzeggingen af te handelen. Elke donateur die ons een bericht stuurt, sturen wij door naar Donkey Sanctuary UK en Nederland. Helaas wordt er bijna nooit op gereageerd en hebben wij al veel boze telefoontjes van deze donateurs ontvangen.

Afgelopen jaren hebben wij geprobeerd met de Donkey Sanctuary UK in contact te komen en een oplossing te bespreken. Ook een advocaat uit Nederland heeft dit gepoogd. Helaas heeft dit niet geleid tot een passende oplossing en denken donateurs in Nederland dat zij onze stichting steunen.

 

BENT U DONATEUR BIJ DONKEY SANCTUARY NEDERLAND EN WILT U DE INCASSO BEËINDIGEN?

Stuurt u dan uw verzoek via het volgende formulier:

https://www.donkeysanctuary.nl/opzeggen-doorlopende-donatie-the-donkey-sanctuary-nederland/

 

EN

Een e-mail met uw verzoek naar:

info@donkeysanctuary.nl; enquiries@thedonkeysanctuary.org.uk; complaints@thedonkeysanctuary.org.uk

Wij hebben geen banden met de Donkey Sanctuary UK en Nederland en ontvangen geen gelden van hen. Als u doneert aan de stichting in Nederland, dan doneert u indirect aan de stichting in de UK. Uw donatie wordt niet gebruikt voor de verzorging van de ezels op Bonaire. Als u de ezels in Bonaire wilt steunen kunt u dat doen via deze pagina

Hartelijk dank, Stichting Donkeyshelp

bottom of page