top of page
Ons team

Wij werken met zowel vaste werknemers als vrijwilligers en stagiaires. Hier stellen wij u voor aan ons vaste team!

Marina Melis
Marina is de oprichtster van en drijvende kracht achter Donkey Sanctuary Bonaire. Zeven dagen per week zorgt zij met hart en ziel voor haar ruim 700 ezelkinderen, staat zij paraat om ezels in nood te helpen en regelt zij de praktische gang van zaken in de ezelopvang.

Genaro Anthony
Genaro helpt mee bij alle zware en technische klussen die gedaan moeten worden binnen Donkey Sanctuary Bonaire. Maar bovenal is hij een specialist in het vangen van wilde ezels. Dankzij hem hebben wij al veel ezels een veilig leven in ons park kunnen geven.

Ed Koopman
Ed, de echtgenoot van Marina, heeft alle gebouwen in het park eigenhandig gemaakt: het winkeltje, de waterput met windmolen, de stallen, de uitkijktoren, enzovoort. Hij is dagelijks druk met het onderhoud en de technische klussen.

Marion Jeursen
Voordat Marion in 2007 vanuit Nederland naar Bonaire verhuisde, was zij filiaalmanager bij een parfumerie. Op Bonaire vond zij een zwaargewond ezelveulentje op straat en kwam zo in aanraking met de ezelopvang. Ze was zo onder de indruk, dat ze besloot om zelf als vrijwilligster hier te gaan werken. Marion verzorgt de ezels en ontvangt toeristen die het park bezoeken.

Suzanne Asscheman (Suuz)

Suuz werkt sinds juli 2019 bij de Donkey Sanctuary. Zij begon als vrijwilligster en is nu al ruim 1 jaar in dienst. In Nederland heeft ze de opleiding dierverzorging afgerond op het Wellant college in Rijswijk. 

Screenshot_20210419-210103_Instagram_edi

Marit Zijlstra

Marit is in 2014 verhuisd naar Bonaire. Op haar 11e begon ze als vrijwilligster en is sindsdien niet meer bij ons weggegaan! Marit studeert inmiddels dier management in Leeuwarden. Na haar studie hoopt zij weer terug te keren naar de Donkey Sanctuary!

Konstanze Staud
Konstanze beheert de donkeycam. Verder helpt zij ons bij alles wat met ICT te maken heeft. Ook staat ze altijd voor ons klaar om bij de ezels te helpen wanneer dit nodig is!

unnamed (2).jpg

Rik Hendrikse

Rik Hendrikse en zijn vrouw Inge hebben 5 jaar geleden voor het eerst vakantie gevierd op Bonaire. Ze zijn in contact gekomen met Marina ,haar Donkey team en de ezels. In Nederland is Rik zijn netwerk en het bedrijfsleven gaan benaderen om fondsen te werven voor de ezels. Tijdens de Bonaire vakanties zijn ze vaak op meerdere fronten actief op de Sanctuary. "Dan zijn Inge en ik even een onderdeel van een fantastische team dat zich dagelijks inzet om de ezels een geweldig leven te bezorgen."

bottom of page