top of page
Foto Eline Ezels.jpeg
Eline

Ik ben Eline, 25 jaar, en heb 6 weken vrijwilligerswerk gedaan bij de Donkey Sanctuary.

 

In het dagelijks leven werk ik in de ouderen zorg en heb ik geen ervaring met dieren. Toch was ik na het lezen van de andere ervaringsverhalen op de website gelijk enthousiast en heb ik contact gezocht.

De eerste dag voelde ik me gelijk welkom bij Marina en bij de rest van het team. Dat ik geen ervaring had in het werken met dieren was geen probleem. De vaste medewerkers zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde en hielpen mij om de taken op een juiste manier uit te voeren. De begeleiding van het vaste team en het vertrouwen wat ik van hun kreeg hebben mij ontzettend laten groeien.

 

Deze 6 weken waren dan ook bijzonder en waardevol. Ik heb veel geleerd over de ezels en wat een bijzondere en leuke dieren dit zijn. Daarnaast heb ik veel geleerd over mezelf en ben ik een stuk zelfstandiger geworden. De belangrijkste ontdekking is dat ik veel meer kan dan ik in eerste instantie dacht. Samen met de andere vrijwilligers heb ik een geweldige tijd gehad bij de ezels.

Ik kijk met een trots gevoel terug op deze tijd en weet zeker dat ik de lessen die ik hier heb geleerd altijd mee blijf nemen. Ik kan het iedereen aanraden om vrijwilligerswerk te gaan doen bij de Donkey Sanctuary, je krijgt er zeker weten geen spijt van!

bottom of page