top of page
Foto Amélie_edited.jpg
Amélie

Ik ben Amélie en ik ben 18 jaar. In mijn tussenjaar heb ik besloten om voor 6,5 weken vrijwilligerswerk te gaan doen bij de donkey sanctuary. Achteraf gezien was dit een van de beste dingen die ik heb gedaan in mijn tussenjaar. Hoewel ik het eerst heel spannend vond om in mijn eentje zo ver van huis te gaan werd ik gelijk al gerustgesteld door de sfeer en de vrijwilligers die er waren. 

Het werken zelf is even wennen, maar na ongeveer anderhalve week had ik het onder de knie. Eén van de leukste dingen vond ik dat elke ezel echt een eigen karakter heeft en heel slim is. Als leuk taakje tussendoor mocht ik ook de 2 weesjes Edem en Novi melk geven die elke keer heel blij op me af kwamen rennen als ze de bakjes in mijn hand zagen. In mijn tijd hier heb ik veel verschillende dingen geleerd, maar vooral om nog een stukje zelfstandiger te worden.

Ik kijk met hele leuke herinneringen terug naar mijn tijd bij de ezeltjes en wil Marina en iedereen die daar werkt heel erg bedanken voor deze leuke periode!

bottom of page